Results 1 to 13 of 13
  1. #1

    • Same Name On VMK
    • Offline

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    You have no right to ask me that question!
    Posts
    492

    The VMK Personality Test

    THe VmK PErSonaLity TEsT
    Please record your selections and add them up at the end.

    1) What are you currently wearing?
    a) Just normal clothes
    b) Gold mickey ears, explorers jacket, and cowboy pants
    c) Why do you want to know!?!?!!?

    2) In my free time I....
    a) Occasionally play VMK but I pefer to do more active things
    b) 24/7 VMK!!!!
    c)Okay first off, you never answered my first question yet you keep asking these stupid questions.

    3) How many accounts do you own on VMK?
    a) One. Why in the world would I have more than one!!?!?
    b) Too many to count! Who could live with just one account?
    c) OMG!!!!!!!!!!! Stupid! Stop asking me theese questions!!

    4) You are on VMK and someone is acting exteremly rude and against values, what do you do?
    a) Nothing I mean come on it is just a game no need to get all reportadidly on people!
    b)REPORT. One word.
    c) You know I am about to report YOU if you don't stop with the questions!

    5) Your favorite food?
    a) Pizza!
    b) Oh the Blue Bayou makes the best lobster!!!!
    c) Ok I am Leaving! Why must you know this!!!

    6) Your favorite internet lingo?
    a) Lol
    b) Supercalifragilistricexpealidoucs!
    c) G2G as I G2G away from YOU!!!

    7) Favorite VMK Room?
    a) Main Street
    b) I treat every room equally! I don't play favorites!
    c)The Dungeon

    8) If you went on youtube, what video would you be watching?
    a) Probably something on the featured list
    b) Anything that comes up when I search VMK!!
    c) How to kill a annoying poster

    9) I currently have Credits.
    a) 1000 or below
    b) above 1000
    c) WHat are you a scammer!!!!!!!!!

    10) I spend ________many hours on vmk of micechat a day.
    a) 0-2
    b)3 and above
    c) Well with you here, NONE!!
    Phew! You are finally over!
    Results:
    If you choose mostly A you are the average Ace. A normal person who probably has a life.

    If you choose mostly B than you are a HOST! Congradulations. You are so addicted you could work there 24/7!!

    If you choose mostly C than you are banned!!! Thank you so much for your negative input!!!!

    Post your results below!
    When life throws you lemons, eat them I mean what else do you do with lemons? Well I guess you could make lemonade but what if you don't have the necessary materials. Yeah... you should just eat the lemons. Unless your anti-lemonistic then don't. Is that even a word. I think it is. Maybe it's not. Ok google give me your best shot. Ok that is not a word. Its okay. Now back to anti-lemonistic, nope thats not a word either. I am hungry. I want a lemon. By the way if you are still reading this, take a look at yourself and say "Is this message worth it" because I don't think it is. I mean your should just stop reading right now. Now. Now I say! Fine want to play like that then let's do this over again. When life throws you lemons, eat them I mean what else do you do with lemons? Well I guess you could make lemonade but what if you don't have the necessary materials. Yeah... you should just eat the lemons. Unless your anti-lemonistic............... ok your not worth it am stopping right now. Now.

    The End
    ??????????
    Yeah the end. You heard me.
    What your still reading! Get out of my head!!! Please. Ok you know I try to make this as clear as possible. I don't like to type this long. But you keep reading so I guess I have to. Yes 343 words have been typed in this signature take that humanity! Now it is 356. Or maybe it is only 2?? I don't know but oh well.


  2. #2

    • !.:[Sonic Owns Life]:.!=)
    • Offline

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Oak Park, California, A Small City But Awesome To Live In!
    Posts
    1,040

    Re: The VMK Personality Test

    I Am A Host. Here Are My Results:

    1. B
    2. A
    3. B
    4. B
    5. A
    6. A
    7. B
    8. B
    9. B
    10. B
    LOL I Didn't Pick C Because They Were All Stupid Reasons :l But Anyways, Nice Game I_Know

  3. #3

    • Minion
    • Offline

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4,596

    Re: The VMK Personality Test

    1) What are you currently wearing?
    a) Just normal clothes (Sweater, jeans, converse if you must know)

    b) Gold mickey ears, explorers jacket, and cowboy pants
    c) Why do you want to know!?!?!!?

    2) In my free time I....
    a) Occasionally play VMK, mostly MiceChat
    b) 24/7 VMK!!!!
    c)Okay first off, you never answered my first question yet you keep asking these stupid questions.

    3) How many accounts do you own on VMK?
    a) One. ( I have two that I use)
    b) Too many to count! Who could live with just one account?
    c) OMG!!!!!!!!!!! Stupid! Stop asking me theese questions!!

    4) You are on VMK and someone is acting exteremly rude and against values, what do you do?
    a) Nothing
    b)REPORT. One word.
    c) You know I am about to report YOU if you don't stop with the questions!

    5) Your favorite food?
    a) Peanut Butter
    b) Oh the Blue Bayou makes the best lobster!!!!
    c) Ok I am Leaving! Why must you know this!!!

    6) Your favorite internet lingo?
    a) Omg
    b) Supercalifragilistricexpealidoucs!
    c) G2G as I G2G away from YOU!!!

    7) Favorite VMK Room?
    a) Pirates Lobby
    b) I treat every room equally! I don't play favorites!
    c)The Dungeon

    8) If you went on youtube, what video would you be watching?
    a) Probably something Broadwayish, or gymnastics
    b) Anything that comes up when I search VMK!!
    c) How to kill a annoying poster

    9) I currently have Credits.
    a) 1000 or below
    b) 30,000 (more or less)
    c) WHat are you a scammer!!!!!!!!!

    10) I spend ____ many hours on vmk of micechat a day.
    a) 0-2
    b)24 (mostly on Mice Chat though)
    c) Well with you here, NONE!!

    If you choose mostly A you are the average Ace. A normal person who probably has a life.

    Cool quiz I_Know! I edited it for my own answers but choes the right letter


  4. #4

    • IRockYourSocks
    • Offline

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    33

    Re: The VMK Personality Test

    1.C
    2.C
    3.C
    4.A
    5.C
    6.A
    7.A
    8.B
    9.A
    10.A

    What A Weird Quiz.
    Next Time, Make the choices better

  5. #5

    • Same Name On VMK
    • Offline

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    You have no right to ask me that question!
    Posts
    492

    Re: The VMK Personality Test

    Lol yeah I did need to make better choices but I only had like a few minutes.
    When life throws you lemons, eat them I mean what else do you do with lemons? Well I guess you could make lemonade but what if you don't have the necessary materials. Yeah... you should just eat the lemons. Unless your anti-lemonistic then don't. Is that even a word. I think it is. Maybe it's not. Ok google give me your best shot. Ok that is not a word. Its okay. Now back to anti-lemonistic, nope thats not a word either. I am hungry. I want a lemon. By the way if you are still reading this, take a look at yourself and say "Is this message worth it" because I don't think it is. I mean your should just stop reading right now. Now. Now I say! Fine want to play like that then let's do this over again. When life throws you lemons, eat them I mean what else do you do with lemons? Well I guess you could make lemonade but what if you don't have the necessary materials. Yeah... you should just eat the lemons. Unless your anti-lemonistic............... ok your not worth it am stopping right now. Now.

    The End
    ??????????
    Yeah the end. You heard me.
    What your still reading! Get out of my head!!! Please. Ok you know I try to make this as clear as possible. I don't like to type this long. But you keep reading so I guess I have to. Yes 343 words have been typed in this signature take that humanity! Now it is 356. Or maybe it is only 2?? I don't know but oh well.


  6. #6

    • I embrace my insanity.
    • Offline

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    5,852

    Re: The VMK Personality Test

    I got mostly A's... but back in middle school, it would've been B's all the way.



  7. #7

    • Disney Dreams
    • Offline

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    .....
    Posts
    4,129

    Re: The VMK Personality Test

    Quote Originally Posted by dance_is_life View Post
    I got mostly A's... but back in middle school, it would've been B's all the way.
    Haha me too!
    Not this past summer, but the one before, I would have probably been on VMK from the moment I wake up to the moment VMK closes at 1:00a.m.


  8. #8

    • Yayy
    • Offline

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Its a secret ;]
    Posts
    471

    Re: The VMK Personality Test

    1) What are you currently wearing?
    a) Just normal clothes
    2) In my free time I....
    a) Occasionally play VMK but I pefer to do more active things


    3) How many accounts do you own on VMK?
    b) Too many to count! Who could live with just one account?
    4) You are on VMK and someone is acting exteremly rude and against values, what do you do?
    a) Nothing


    5) Your favorite food?
    a) Pizza!


    6) Your favorite internet lingo?
    a) Lol


    7) Favorite VMK Room?
    a) Main Street


    8) If you went on youtube, what video would you be watching?
    a) Probably something on the featured list


    9) I currently have Credits.
    b) above 1000


    10) I spend ________many hours on vmk of micechat a day.
    a) 0-2

    Yay I'm an average ace =D
    siggie made my me =]


    Thanks for the great userbars Contemporary_Girl =)


  9. #9

    • Release the Magic in you!
    • Offline

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    a place :)
    Posts
    1,677

    Re: The VMK Personality Test

    1.b
    2.b
    3.b
    4.b
    5.b
    6.b
    7.a
    8.a
    9.b
    10.a

    Nice quiz! i'm a host 0_0
    VMK was a good memory, won't be forgotten. But just because a games gone does not mean I am

  10. #10

    • vmk rocks!!
    • Offline

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    a place
    Posts
    793

    Re: The VMK Personality Test

    I'm a HOST!! woot

  11. #11

    • Release the Magic in you!
    • Offline

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    a place :)
    Posts
    1,677

    Re: The VMK Personality Test

    Lol! sora..
    VMK was a good memory, won't be forgotten. But just because a games gone does not mean I am

  12. #12

    • String Theory q:
    • Offline

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    ___ ____
    Posts
    3,016

    Re: The VMK Personality Test

    1.)a
    2.)a
    3.)a
    4.)b
    5.)a ( You cant catch me eating a relative of my crayfish! ! )
    6.) a
    7.) b
    8.) a9.) b ( 1023 credits )
    10.) a


    ACE! ^^ I should create a vmk account called Acepocket!

    Nice quiz This reminds me of those pop quizs.


    Thanks to Mihawk, Piinoy, cyre, Midien, dance, uhm.. and alot of people!

  13. #13

    • I Miss VMK So Much...
    • Offline

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    California
    Posts
    702

    Re: The VMK Personality Test

    1.A
    2.A
    3.B
    4.A
    5.A
    6.A
    7.B
    8.B
    9.B
    10.A

    6 A's, 4 B's
    I'm an average Ace.
    Currently suffering from VMK deceasement disorder, aka. "I Miss VMK."

Similar Threads

  1. Fun Personality Test
    By SummerInFL in forum Fun and Games
    Replies: 20
    Last Post: 01-01-2009, 03:21 AM
  2. Another personality test
    By dramaqueen in forum MiceChat Main Lounge
    Replies: 40
    Last Post: 01-22-2007, 07:45 PM
  3. Personality Test
    By Nephythys in forum MiceChat Main Lounge
    Replies: 14
    Last Post: 02-16-2006, 03:58 PM
  4. Disney Personality Test...
    By Churro in forum MiceChat Main Lounge
    Replies: 55
    Last Post: 02-07-2006, 01:56 PM
  5. Global Personality Test
    By Tui in forum MiceChat Main Lounge
    Replies: 18
    Last Post: 06-28-2005, 12:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •