Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    • Infinitized!
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Calgary, AB, Canada
    Posts
    5,956

    IE9 glitches with posting to Micechat?

    I upgraded to IE9 the other day and noticed some little glitches while trying to post:
    1. when putting an emoticon in or at the end of a sentence, instead it automatically gets put at the beginning of the post even with the cursor in the right spot.
    2. Select font to change size, select the new size, but the font stays the same and the cursor goes to a different location.

    Anyone else experiencing these glitches? I'm actually not sure if it is Micechat or IE9, but I just noticed this stuff happening since I upgraded.

  2. #2

    • MiceChat Administrator
    • Helping build Tomorrow
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    4,633

    Re: IE9 glitches with posting to Micechat?

    Quote Originally Posted by Barbossa View Post
    Anyone else experiencing these glitches? I'm actually not sure if it is Micechat or IE9, but I just noticed this stuff happening since I upgraded.
    vB's promising a new editor that works perfectly with IE9. Until then, either use the non-wysiwyg editor (click the A/a icon) or hit the broken page icon in the address bar.
    -Monorail Man

  3. #3

    • Infinitized!
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Calgary, AB, Canada
    Posts
    5,956

    Re: IE9 glitches with posting to Micechat?

    Quote Originally Posted by Monorail Man View Post
    vB's promising a new editor that works perfectly with IE9. Until then, either use the non-wysiwyg editor (click the A/a icon) or hit the broken page icon in the address bar.
    Cool. I'll look into it. Thanks Monorail Man.

  4. #4

    • Infinitized!
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Calgary, AB, Canada
    Posts
    5,956

    Re: IE9 glitches with posting to Micechat?

    I can't believe how bad IE9 is. I can't even change the size of the font in my posts.

    I've had so many glitches with it, it's unbelievable, but I guess that's what is to be expected from Microsoft. I've had it freeze-up on me numerous times too.

Similar Threads

  1. [Chat] Glitches with BLAB and TSMM
    By Sillyup10 in forum Disneyland Resort
    Replies: 13
    Last Post: 08-15-2008, 07:07 AM
  2. help with posting a picture
    By sabres8691 in forum The Forums
    Replies: 9
    Last Post: 12-25-2007, 12:22 PM
  3. DL Human Resource Spys Posting at MiceChat?
    By Aladdin in forum Disneyland Resort
    Replies: 80
    Last Post: 03-14-2007, 04:49 PM
  4. need helping with posting pictures
    By Stephanie2786 in forum The Tech Lounge
    Replies: 3
    Last Post: 05-22-2005, 07:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •