Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    • MiceChat Round-Up Crew
    • How do you do?
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chickapin Hill
    Posts
    10,907
    Blog Entries
    6

    Reply to post issue

    Today, when trying to multiquote, I checked the multiquote box on 2 posts, then went to the reply to post button, when that happened, the entire page was posted in the reply box. When I went to advanced post, the page was blank.

    The same issue happens when I just try to reply to post with quote.

    Any ideas to correct this?

    Thanks
    It's a Zip-A-Dee-Doo-Dah...Tip for Today!










  2. #2

    • MiceChat Administrator
    • Following The Optimist
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Irvine, CA
    Posts
    4,617

    Re: Reply to post issue

    This is a confirmed bug in the latest version of vBulletin. Will be fixed in the next version!
    -Monorail Man

  3. #3

    • MiceChat Round-Up Crew
    • How do you do?
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chickapin Hill
    Posts
    10,907
    Blog Entries
    6

    Re: Reply to post issue

    Quote Originally Posted by Monorail Man View Post
    This is a confirmed bug in the latest version of vBulletin. Will be fixed in the next version!
    Thank you for keeping us informed!
    It's a Zip-A-Dee-Doo-Dah...Tip for Today!










Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •