Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    • Member
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Woodland Hills CA - Hottest spot in Los Angeles City Limits
    Posts
    3,663

    Posting issues with Chrome

    Chrome keeps kicking me out of Source Mode editing into WYSIWYG - and then it mangles the post. Strips the paragraph breaks, and deletes my Signature because it thinks it's HTML. Then I have to go back and Edit.

    Hastin fixed the Smilies showing up, now it's doing this. Help me Obi-Wan...

    And no, I'm NOT using Exploit Magnet MSIE except in emergencies, usually when on Microsoft sites - they deliberately use their own hidden calls there to break other browsers.

    --<< Bruce >>--
    There's No Place Like 127.0.0.1

  2. #2

    • Disneyland's the best!
    • Offline

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Northern California
    Posts
    238

    Re: Posting issues with Chrome

    I use Chrome on an HP G60 running Windows 7 Home Premium and I am experiencing NO problems whatsoever posting this or starting a new thread. I'm pretty good at tech, maybe some more details on what we are dealing with?
    It's easy enough to be pleasant
    when life hums along like a song.
    But the man worth while
    is the man who can smile
    when everything goes dead wrong.

  3. #3

    • враг народа
    • Offline

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    14,164
    Blog Entries
    3

    Re: Posting issues with Chrome

    On my Macs I have been having intermittent issues with Quick Reply working in Chrome (v18 I believe)

  4. #4

    • Member
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Woodland Hills CA - Hottest spot in Los Angeles City Limits
    Posts
    3,663

    Re: Posting issues with Chrome

    Well, l'm going to post this twice, the first time I'll show you what I wanted to get, and the second I'll leave it mangled.

    This is a paragraph break - Notice how I hit enter twice.

    And another paragraph to say WinVista-64 all patched and updated, and Chrome 18.0.1025.142 m

    Now here's the fun part, where I put my signature, and it interprets the carets as HTML or VBCode or something and chops it all out.

    --<< Bruce >>--

    And of course, when I TRY to make it do it, it won't. Let me duplicate it...

    Well, l'm going to post this twice, the first time I'll show you what I wanted to get, and the second I'll leave it mangled.This is a paragraph break - Notice how I hit enter twice.And another paragraph to say WinVista-64 all patched and updated, and Chrome 18.0.1025.142 mNow here's the fun part, where I put my signature, and it interprets the carets as HTML or VBCode or something and chops it all out.--< >>--
    There's No Place Like 127.0.0.1

  5. #5

    • MiceChat Administrator
    • Following The Optimist
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Irvine, CA
    Posts
    4,617

    Re: Posting issues with Chrome

    This is now a confirmed issue in CKEditor (what vB uses for it's WYSIWYG editor), and should be fixed in the next version of vB.
    -Monorail Man

  6. #6

    • Member
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Woodland Hills CA - Hottest spot in Los Angeles City Limits
    Posts
    3,663

    Re: Posting issues with Chrome

    Quote Originally Posted by Monorail Man View Post
    This is now a confirmed issue in CKEditor (what vB uses for it's WYSIWYG editor), and should be fixed in the next version of vB.
    Ahh, thank you Hastin. I knew I wasn't crazy - at least about that... Oh, and it was in WYSIWIG when I started, switched it over.

    "Today the pits, Tomorrow the wrinkles!" (It's worth 10 Internets, but only if you want to date yourself...)

    --<< Bruce >>--
    There's No Place Like 127.0.0.1

Similar Threads

  1. Issues with Multipost not clearing after posting
    By Bruce Bergman in forum The Forums
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2011, 12:43 AM
  2. Issues with text box while posting
    By skybluefusion in forum The Forums
    Replies: 10
    Last Post: 02-09-2011, 04:20 AM
  3. Issues with the MiceMail service
    By Monorail Man in forum The Forums
    Replies: 12
    Last Post: 05-16-2006, 08:25 AM
  4. My Issues With Myspace
    By iluvstitch in forum Gibson Girls
    Replies: 28
    Last Post: 02-03-2006, 12:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •