Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Thread: Posting issues

  1. #16

    •   
    • Skeevy Ray Vaughan
    • Offline

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Fullerton
    Posts
    37,997

    Re: Posting issues

    Mine is a mess too. Regular forums and different messages in private clubs.

  2. #17

    • Sshhh, being very quiet
    • Offline

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    S. California
    Posts
    16,602

    Re: Posting issues

    Ok so I'm home now and on Firefox 19.0.2 and it works fine.

  3. #18

    • Senior Minion
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    8,890

    Re: Posting issues

    Upgraded to Firefox 19.0.2 & the dialogue boxes work normally.

    (Was it the browser version, or did Monorail Man fix something in the last few hours?)
    Last edited by Mr Wiggins; 03-18-2013 at 10:08 PM.
    "With the acquisition of Marvel and now of Lucasfilm,
    Disney may have finally found the grail. You don't need
    imagination or art. All you need is a brand."

    - Neil Gabler


  4. #19

    • aka 'KiMcHeE'
    • Offline

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    597

    Re: Posting issues

    Whoa, I think I suddenly just got the same problem everybody else has in this thread. I went on MiceChat a few hours ago and everything was fine, but now the whole site looks really messed up. Everything is in text instead of their usual graphics, formatting of the text is all left justified, and everyone's post is combining into one ugly mesh. I'm using the latest version of Firefox. Again, I didn't have a problem until right now and I visit quite frequently throughout the day.

    EDIT:
    Er, wow, it literally just fixed itself right now. That was weird.

    EDIT2:
    Okay, it just got messed up again. It seems like it switches back and forth.
    Last edited by KiMcHeEfOrLiFe; 03-19-2013 at 12:47 AM.

  5. #20

    • MiceChat Administrator
    • Following The Optimist
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Irvine, CA
    Posts
    4,617

    Re: Posting issues

    Quote Originally Posted by KiMcHeEfOrLiFe View Post
    EDIT:
    Er, wow, it literally just fixed itself right now. That was weird.

    EDIT2:
    Okay, it just got messed up again. It seems like it switches back and forth.
    I was working on it while you were browsing!

    Thanks for the report guys. I found the issue, and it's now squashed. Just did a little test on
    IE8, IE9, IE10, Firefox, Chrome, and Safari - and it looks like we're good to go. Let me know if there's any other issues that you see.

    If you still see the junk, try a force reset by holding down the CTRL button and then pressing the F5 button. Thanks!
    -Monorail Man

  6. #21

    •   
      MiceChat Senior Moderator
    • Jester of Randomness
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Trying to keep it light and fluffy since '05...
    Posts
    65,832
    Blog Entries
    2

    Re: Posting issues

    I can never say this enough... Monorail Man rocks!




    Help me get more security in Pingvinivlle! Click here!


    Quote Originally Posted by AGhostFromThePast
    all you need to know about the mommy stick is.. out of all the bad things that could happen to you... it's right between wetting yourself and death.

  7. #22

    • Not on the Jedi Council
    • Offline

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Los Angeles
    Posts
    677

    Re: Posting issues

    testing testing... aye, seems to be working! Thanks Monorail Man!

  8. #23

    • aka 'KiMcHeE'
    • Offline

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    597

    Re: Posting issues

    Quote Originally Posted by Monorail Man View Post
    I was working on it while you were browsing!

    Thanks for the report guys. I found the issue, and it's now squashed. Just did a little test on
    IE8, IE9, IE10, Firefox, Chrome, and Safari - and it looks like we're good to go. Let me know if there's any other issues that you see.

    If you still see the junk, try a force reset by holding down the CTRL button and then pressing the F5 button. Thanks!
    Oh, haha, well now I feel silly. Thanks for working on it!

  9. #24

    • Lord of the Sky
    • Offline

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    o.c. Calif
    Posts
    19,727
    Blog Entries
    2

    Re: Posting issues

    at NOON today.........

    I had HARD TIME getting back in MICE CHAT........
    it was strange........something like ACCESS RESTRICTED!

    It something to do with spam-er?

    Now, what going on now..........?
    Soaring like an EAGLE !

  10. #25

    • MiceChat Administrator
    • Following The Optimist
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Irvine, CA
    Posts
    4,617

    Re: Posting issues

    Depending on where you come from, we have a captive portal page that will show up. It might appear if you're on an IP address of a known spammer for example, or a known infected machine. It doesn't necessary mean that you are infected, just that you may have received the same IP address as someone who is (IP addresses are handed out at random by your ISP each day).

    There will be a prompt for you to follow to confirm that you are actually a human being, and not just a bot. Generally, you type a phrase or code to confirm. Just read the page carefully and follow the instructions if you see this.
    -Monorail Man

  11. #26

    • Lord of the Sky
    • Offline

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    o.c. Calif
    Posts
    19,727
    Blog Entries
    2

    Re: Posting issues

    Quote Originally Posted by Monorail Man View Post
    Depending on where you come from, we have a captive portal page that will show up. It might appear if you're on an IP address of a known spammer for example, or a known infected machine. It doesn't necessary mean that you are infected, just that you may have received the same IP address as someone who is (IP addresses are handed out at random by your ISP each day).

    There will be a prompt for you to follow to confirm that you are actually a human being, and not just a bot. Generally, you type a phrase or code to confirm. Just read the page carefully and follow the instructions if you see this.
    YEP...That page that came up...
    but woe...it hard to read.......
    What I end up doing is cleaning my cookies file ...and scan virus....
    re started the computer......
    I not sure what Help.....But as you can see was able to get back in!

    I do want to Thank You ,Monorail Man,for all the hard work you have done
    and doing.....it can not be easy........Eagleman / Jim
    Soaring like an EAGLE !

  12. #27

    • Infinitized!
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Calgary, AB, Canada
    Posts
    5,929

    Technical glitch with new IE updates?

    Anyone experiencing a glitch with Micechat? Recently, it looks like IE did some updates, and when I post, it seems I can't use the "enter" key. Works on other forums but not here. Also, I can't seem to log in to the Wordpress portion of the site. I've wanted to leave comments, but haven't been able to since this site went to the new format.

  13. #28

    • Infinitized!
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Calgary, AB, Canada
    Posts
    5,929

    Re: Posting issues

    Just saw this thread, but I started a new one beforehand. I'm having problems too with a couple things. One thing is I can't use the "enter" key to start a new line. I'm using IE 10. The enter key works on all other forums I'm on except this one.

  14. #29

    • MiceChat Administrator
    • Man of mystery and
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Temple of the Forbidden Eye
    Posts
    13,763
    Blog Entries
    3

    Re: Posting issues

    Quote Originally Posted by Barbossa View Post
    Just saw this thread, but I started a new one beforehand. I'm having problems too with a couple things. One thing is I can't use the "enter" key to start a new line. I'm using IE 10. The enter key works on all other forums I'm on except this one.
    Are you still experiencing this issue? I've tried to replicate with my IE 10 and can't. Please let us know.

    Thank you!
    Find us on Facebook:

    .

    How do you support MiceChat? Join MiceChat GOLD!,



  15. #30

    • Infinitized!
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Calgary, AB, Canada
    Posts
    5,929

    Re: Posting issues

    Quote Originally Posted by Dustysage View Post
    Are you still experiencing this issue? I've tried to replicate with my IE 10 and can't. Please let us know.

    Thank you!
    Hey Dusty, ya it's still not working. want to start a new line in this post but I can't. Another glitch: home page of Miceage, are any links working? I can access the ones that are scrolling along, but there are no links for the articles in the long list that appears in the body of the page. Microsoft did some automatic updates lately and it looks like whatever it was may be causing these problems.

    *update* Notice I was able to start a new line. I switched to Google Chrome and it is working. The links on the first page of Miceage are also working with Google Chrome. Some major glitches with IE10.
    Last edited by Barbossa; 04-13-2013 at 01:41 PM.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Posting issues with Chrome
    By Bruce Bergman in forum The Forums
    Replies: 5
    Last Post: 04-08-2012, 10:59 PM
  2. Issues with Multipost not clearing after posting
    By Bruce Bergman in forum The Forums
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2011, 12:43 AM
  3. Issues with text box while posting
    By skybluefusion in forum The Forums
    Replies: 10
    Last Post: 02-09-2011, 04:20 AM
  4. Spamming and 'Double Posting' Issues
    By Monorail Man in forum Disney Interactive and Game Industry Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 05-27-2007, 09:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •