Results 1 to 12 of 12
  1. #1

    • Member
    • Offline

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    804

    Is there something wrong with "Search"?

    The past few days I've tried to use it to find threads, and keep getting an error message.

  2. #2

    • Member
    • Offline

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    804

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    This is the message I get:
    connection to 127.0.0.1:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused)

  3. #3

    •   
      MiceChat Round-Up Crew
    • State sponsored cyclist
    • Offline

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    exit 474B on I-5
    Posts
    3,210

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    127.0.0.1 is the ip loopback address 127.0.0.1 - Localhost IP Address

    I've had some minor issues with advanced search, but what you describe looks like a problem at your computer, given the ip address.
    Have bicycle, will ride. Finished 2012 with 10,089 miles, 683 hours, and 482,000 feet of elevation gain.
    2013: 201 rides, 8171 miles, 544 hours, 480K feet.


  4. #4

    • Member
    • Offline

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    804

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    Odd. It always used to work for me before.
    I just tried using the search engine on another forum I belong to and it worked fine.
    Thanks Trekkie Dad. I've got no idea what the problem could be on this end.

  5. #5

    •   
    • Dept. 41 and Club 55
    • Offline

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Planet Selectro, in the Andromeda galaxy
    Posts
    2,032

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    I am getting the same error. It's an SQL database error in VBulletin. Paging Monorail Man. Monorail Man, please pick up the white courtesy telephone.

  6. #6

    •   
      MiceChat Round-Up Crew
    • State sponsored cyclist
    • Offline

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    exit 474B on I-5
    Posts
    3,210

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    OK, it popped up for me on an advanced search, followed by a 522 error, indicating the website was offline or having server issues. In this case, it appears 127.0.0.1 loopback address is referring to MiceChat's host computer--not yours or mine. It appears to be intermittent. Makes me wonder if the site is under a DoS attack.

    Added: Tried the advanced search again and got the same vBulletin error as a result. Monorail Man may be out of town.
    Last edited by Trekkie Dad; 06-16-2014 at 08:26 PM. Reason: quick update
    Have bicycle, will ride. Finished 2012 with 10,089 miles, 683 hours, and 482,000 feet of elevation gain.
    2013: 201 rides, 8171 miles, 544 hours, 480K feet.


  7. #7

    • i believe in faeries.
    • Offline

    Join Date
    May 2012
    Location
    Calgary, AB, Canada
    Posts
    400

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    i'm getting the same error message.

  8. #8

    • Member
    • Offline

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    804

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    The same error message also shows up if I go to a profile and click on user's recent posts.

  9. #9

    • ~
    • Offline

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Santa Cruz, CA
    Posts
    530

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    Also experiencing the same error.

  10. #10

    •     
      MiceChat Senior Moderator
    • Orbital Pluto
    • Offline

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Oceanside, CA
    Posts
    4,299

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    So sorry for the problems with the search functions. The tech folks are aware of it and I trust we'll have it resolved soon. Until then, thanks for your patience.
    "Not Carnegie, Vanderbilt, and Astor together could have
    raised money enough to buy a quarter share in my little dog."

    Ernest Thompson Seton

  11. #11

    • MiceChat Administrator
    • Following The Optimist
    • Offline

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Irvine, CA
    Posts
    4,617

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    Sorry about that guys! The search script broke, and I had to update it. All updated, and all functions are working. Thanks for the report!
    -Monorail Man

  12. #12

    • Member
    • Offline

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    804

    Re: Is there something wrong with "Search"?

    Quote Originally Posted by Monorail Man View Post
    Sorry about that guys! The search script broke, and I had to update it. All updated, and all functions are working. Thanks for the report!
    Thanks for fixing it!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •